Trening

HTK tilbyr trening for barn, ungdom og voksne i alle aldre, fra nybegynnere til  aktive som deltar på nasjonale konkurranser og klubbens lag i Tennisforbundets seriesystem.

For mer informasjon, kontakt  Tino Kirst (trener) på 46 63 98 96 eller  email kirsttino@gmail.com

Alle som ønsker å melde seg på til trening eller ha privat timer kan kontakte overnevnte på telefon eller mail til: kirsttino@gmail.com eller styret@haldentennis.com.

Vi har også trening i skolens ferier for de som trener fast hos HTK men da er vi avhengig at flere ønsker å trene sammen og Tino setter opp eget program for dette. Pris per deltagere for trening i ferier er kr 100/deltager per time men forutsettes at det er minimum 3 deltagere som trener sammen.

Priser trening:

Kr. 615 pr. måned for 1 time/uke, kr 925 per måned for 2 timer/uke, kr. 1230 per måned for 3 timer/per uke og kr 1540 per måned for 4 timer/uke med trening. De som trener med vår trener Tino plikter å tegne medlemskap i  HTK innen 6 måneder fra de begynner på trening. For å registrere medlemskap  trenger vi: Fullt navn, adresse med postnummer/sted, mobil nummer, email og fødselsdato. For barn/ungdom under 18 år må vi også ha den samme  informasjonen utenom fødselsdato.

All trening organiseres per termin og det er bindende påmelding for hver hele termin (dvs. har man meldt seg på en termin må man betale for hele terminen). Året består av tre terminer som er januar tom april, mai tom september og oktober tom desember. Prisene for trening forutsetter minimum 3 deltagere per gruppe for å opprettholde dagens priser.

Hvis man ikke ønsker å fortsette med trening hos HTK så er det viktig at det gis beskjed til vår trener Tino og sendes mail til tennishalden@gmail.com om dette minst 1 måned før neste termin startet opp slik at Tino kan planlegge treningsopplegg for påfølgende termin.

Intern Serie HTK

Følg med på resultatene i HTK’s interne serie:

https://ligaspel.se/halden/tennis/tabeller/omgang=1