Trening

HTK tilbyr trening for barn, ungdom og voksne i alle aldre, fra nybegynnere til  aktive som deltar på nasjonale konkurranser og klubbens lag i Tennisforbundets seriesystem.

For mer informasjon, kontakt  Tino Kirst (trener) på 46 63 98 96 eller  email kirsttino@gmail.com

Alle som ønsker å melde seg på til trening eller ha privat timer kan kontakte overnevnte på telefon eller mail til: kirsttino@gmail.com eller styret@haldentennis.com.

Vi har også trening i skolens ferier for de som trener fast hos HTK men da er vi avhengig at flere ønsker å trene sammen og Tino setter opp eget program for dette. Pris per deltagere for trening i ferier er kr 100/deltager per time men forutsettes at det er minimum 3 deltagere som trener sammen.

Priser trening:

Kr. 600 pr. måned for 1 time/uke, kr 900 per måned for 2 timer/uke, kr. 1200 per måned for 3 timer/per uke og kr 1500 per måned for 4 timer/uke med trening.

All trening organiseres per termin og det er bindende påmelding for hver termin. Året består av tre terminer som er januar tom april, mai tom september og oktober tom desember. Prisene for trening forutsetter minimum 3 deltagere per gruppe for å opprettholde dagens priser.

Hvis man ikke ønsker å fortsette med trening hos HTK så er det viktig at det gis beskjed til vår trener Tino og sendes mail til styret@haldentennis.com om dette minst 1 måned før neste termin startet opp slik at Tino kan planlegge treningsopplegg for påfølgende termin.

Intern Serie HTK

Følg med på resultatene i HTK’s interne serie:

https://ligaspel.se/halden/tennis/tabeller/omgang=1