Gamle Nyheter

2-2 mellom Halden og Fredrikstad

Det ble uavgjort 2-2 i lagkampen mellom Halden og Fredrikstad i helgen.

Den første kampen i juniordivisjonstennisserien endte med 2-2 mellom Halden og Fredrikstad.

Halden stilte med ni spillere og Fredrikstad med ti spillere under lørdagens kamp. Det ble spilt fire oppgjør. Et på Rødt-nivå, et på Oransje-nivå, et på Grønt-nivå og et på Blått-nivå.

På Blått-nivå spilles det på stor bane og med vanlige tennisballer. Der vant Fredrikstad 3-0 i kamper etter at Jacob Fredheim og Henrik Øieroset slo Tobias og Sondre Jønsson 7/6(3) 6/4 i double og henholdsvis 6/0 6/0 og 6/1 6/0 i single.

På Grønt-nivå spilles det med baller med 75% av trykket av vanlige tennisballer. Der vant Fredrikstads Roger Wold og Jonas Khan 6/4 6/1 i double over William Stang og Jesper Borgersen. I single vant Wold 6/2 6/2 over Jesper og Jonas 6/3 over William før sistnevnte måtte trekke seg på grunn av skade.

På Oransje-nivå spiller vi med litt mindre bane og baller som har 50% av trykket av vanlige baller. Der vant haldenserne Fredrik Syverstad og Erling Stenbråthen 3-0 i kamper over Johannes Ringsrød, Aurora Tvete-Berger Amdam og Martinius Holum.

Johannes Ringsrød, Aurora Tvete-Berger Amdam og Martinius Holum var også med på Fredrikstads Røde lag sammen med Pernille Gustavsen, Tora Fredheim og Ulrik Øhrn Erlingsen. De tapte til slutt 22-27 for haldenserne Turid Hennig, Emilie Listou og Christian Dahl Bjørneby.

Neste juniordivisjonstenniskamp spilles mellom Sarpsborg og Fredrikstad lørdag 23. juni klokken 10:00.

Se bilder fra helgens arrangement på facebook.com/tennisakademi.