Nyheter

God jul og godt nytt år!

Halden Tennisklubb går ut av og inn i to spennende tennisår.

I 2023 har klubben opplevd en formidabel medlemsvekst, og vi går ut av året med godt over 160 medlemmer og et mål om å nå 200 i 2024. Det skal vi klare ved å fortsette å være en åpen og inkluderende klubb hvor vi så godt som mulig skal imøtekomme og legge til rette for alle haldensere som ønsker tennis som en viktig del av sin aktive hverdag.

Både tennis-Norge og næringslivet i byen har fått øynene opp for vår unike satsning på barn og unge, hvor vi med gratis treningsavgift for alle medlemmer under 18 år har fulle treninger hver dag hele uken. Vi teller et sted mellom 50 og 60 barn i trening, og vi har plass til flere. Vi har også ledige plasser på faste voksenkurs, og det kommer også til å tilbys kortere intensivkurs i 2024.

16 av de i overkant av 50 juniorene står nå på listen over aktive turneringsspillere som vår nye daglige leder og hovedtrener André Nygård har planlagt turneringer for i første halvdel av 2024. Flere av disse turneringene gjennomføres på hjemmebane på Strupe. Så mange muligheter for konkurransespill tilbyr vi nå i HTK at vi er blitt en av de mest aktive turneringsarrangørene i Norge.

For det er ikke å komme bort i fra at tennis er en konkurranseidrett. Ikke nødvendigvis i form av turneringer, men vi vil påstå at svært få spiller tennis gjennom mange år uten å spille poeng, game og sett i ny og ned. Og Halden Tennisklubb er en idrettsklubb. Og som alle idrettsklubber, er sportslige resultater et tegn på hvordan klubben driftes. Gode sportslige resultater skaper oppmerksomhet fra nye potensielle medlemmer, sponsorer og spesielt barn og unge som leter etter en ny idrett å drive med.

Og gode sportslige resultater har vi hatt mange av i 2023. Vi har nybakte norgesmestere i Mathea Henriksen og Margareth Keref, og flere yngre spillere bak disse er med på å sette Halden TK på kartet uke etter uke gjennom året. Med 16 konkurransespillere på blokka i 2024, og forhåpentligvis enda flere etterhvert, så har vi mye å glede oss til. Sportslig sett er også divisjonstennisen en viktig prioritering for Halden TK. Dette er klubbens svar på A-laget til Kvik, Comet og Halden Topphåndball. Uten sammenligning forøvrig. Men uansett viktig at vi medlemmer finner glede og samhørighet i å følge våre nå tre lag i kampene de skal spille til våren.

Og i 2024 intensiviseres altså satsingen i klubben med André Nygård i sin fulltidsstilling. Med støtte fra aktive og engasjerte medlemmer har vi tro på enda større aktivitet, flere barn og unge, flere tilbud til sosiale treffer for alle medlemmer og generelt flott opplevelser på Strupe.

Nå går vi inn i julen. Da finnes det masse muligheter for trening og spill. Vi oppfordrer alle våre medlemmer å benytte anledningen til å spille enda mer tennis. Og kanskje få til noen gode treningskamper, og også la dere inspirere til spill i klubbens egen turneringsstige som har påmeldingsfrist 8. januar. En fin mulighet for å trene poengspill og møte nye motstandere. 

Styret i Halden TK ønsker med dette en riktig god jul og et godt nytt år!