Gamle Nyheter

Høstferieseier på hjemmebane

William Stang og Jesper Borgersen ble henholdsvis nummer én og tre på helgens nasjonale U12-turnering på hjemmebane.

– Jeg spilte safe, og prøvde å konsentrere meg og brukte sjansene til å vinne poeng. Prøvde å slå lange baller i midten så ikke motstanderen fikk vinklet den, forteller Stang, som vant turneringen i gruppespill foran Sebastian Moe Bongard fra Nordberg Tennisklubb og klubbkamerat Jesper Borgersen.

Stang var godt fornøyd med å kunne spille tennis i skoleferien.

– Det har gitt meg noe å gjøre i høstferien. Noe jeg synes det er gøy. Siden det ikke er skole så ble det fullt fokus på tennisen.

Tennisklubben har i følge Stang lagt godt til rette for å gjøre det motiverende å legge mye tid på idretten sin.

– Det er veldig fint, og jeg kan trene hvilken dag jeg vil. Vi har flotte inne og utebaner. Vi har også kjempeflinke trenere fra Polen og Slovenia. Treneren min online casino har hjulpet meg slik at jeg har utviklet meg mye det siste halvåret. Det er også veldig godt miljø i klubben. Det er også kvelder hvor vi koser oss og spiser pizza og spiller tennis.

Turneringsseier gir også økt motivasjon til å spille flere turneringer fremover.

– Mine planer er å spille mange turneringer fordi det er det siste året jeg er i u12, så jeg vil ha med meg så mange poeng som mulig. Jeg skal spille i Sandefjord og i Oslo før jul, og kanskje rekker jeg noen turneringer til. Tennis er en utrolig fin idrett og jeg gleder meg til hver trening.