Gamle Nyheter

HTK aktiviteter i vår

Foto:

Hei,

Velkommen til en ny tennissesong, utebaner er klare til bruk, når været tillater det ! Polletter for tilgang til utebaner hentes hos Thor-Martin i klubbhuset eller hallen, onsdager kl 18.00 – 20.00.

Vi ønsker at dere støtter opp om disse arrangementene og hjelper til med å styrke det sportslige og sosiale aspektet i klubben.

Jente /Dame tennis oppstart 25. april – onsdager fra kl 17.00 – 19.00. Alder og nivå er ingen hindring – sosial moro, spesielt fokus på de yngre som har gått på kurs tidligere og sikkert synes det er gøy å spille med de voksne, i tillegg er det flere nye voksne spillere. Håper på et godt oppmøte – merk, hver onsdag. Kaffe på terrassen mens vi venter på tur. Væravhengig.

Tennisens Dag onsdag 23. mai kl 18 – 21. Åpen dag, ta med venner, vi har utstyr til utlån. Et sosialt arrangement med anledning for medlemmer til å introdusere flere til vår idrett. Vi håper på kø på banene. Kiosk. Væravhengig.

Sommer avslutning for alle juniorspillere onsdag 13. juni kl 18.00. Tennis og grilling for alle som kommer ! Væravhengig.

Halden Mesterskap 25. – 26. august. Mer info senere. Merk dato. Meld dere på – jo flere, jo mer spill. Alle medlemmer velkommen.

Ingen brev fra styret er komplett uten ordet DUGNAD ! HTK er med i dugnad under Grenserittet. I år sykles Grenserittet 4. august. Hvis noen kan bidra, torsdag ( dag /kveldstid), fredag ( dag / kveldstid) eller på selve dagen 4. august, vennligst kontakt oss, snarest. Tilbakemelding fra våre deltagere i fjor var utelukket positivt, i tillegg får klubben inntekter. Det er alltid noe å gjøre på anlegget, annet enn å spille tennis. Isteden for å innkalle til felles dugnad ( som oftest ikke passer for de fleste ) kan isteden de som kan tilby 1 – 3 timer arbeid, kontakte oss. Da kan dere hjelper til når det passer dere selv. All hjelp er meget velkommen.

Åpen hall for medlemmer hver lørdag, opphører for sesongen fra 1. mai. Holder dere oppdatert med det som skjer via nettsiden: www. haldentennis.com

Kontaktadresse er: styret @haldentennis.com

God tennissommer ønskes av styret i HTK !

Johnny, John Einar, Carsten, Lasse, Lars, Anne-Gunvor og Faye