Nyheter

NM-gull til HTK-jentene

Mathea og Margareth sikret historiens første lag-NM til Halden Tennisklubb 🎾

Mathea Henriksen og Margareth Keref har de siste helgene storspilt seg gjennom NM-lag for jenter og satt Halden Tennisklubb på tenniskartet med NM-gull i lag for jenter. Og det på en helt rå måte. 7 kamper på rad med 3-0 er total dominans. Det vil si at de to jentene har vunnet 21-0 i kamper da hver lagkamp består av en double og to single.

Lille Halden har banket alle de norske storklubbene, og avsluttet det hele med 3-0 mot Heming i finalen. Margareth vant i høst NM16 i Frognerparken og sammen med Mathea er de blant de aller beste jentene i 16-årsklassen i Norge, og de er fortsatt bare førsteårsspillere i klassen. Så med andre ord er det lov å håpe på mange spennende kamper og flere flotte resultater i årene som kommer.

Det er et stort fellesskap og engasjement i klubben om dagen, og i Oslo har jentene blitt fulgt opp hele veien av Lars-Christian Wang og Kenneth Reinaas på banen, og med hovedtrener André Nygård på sidelinjen.

Klubben takker alle for super innsats. Med den økte aktiviteten vi har hatt denne høsten, håper vi alle våre nye barn lar seg motivere av jentene til å trene mye og se at det er mulig å oppnå flotte resultater også når man kommer fra en liten tennisklubb som i Halden.

Nå kan vi gå tiden som kommer i møte og kose oss med muligheten til å se noen av landets beste spillere trene daglig i hallen vår.

Vi sees på Strupe, jenter. Nok en gang, gratulerer så mye!