Gamle Nyheter

Nytt bookingsystem

Fra og med 1. mai får Halden Tennisklubb nytt bookingsystem for bestilling av timer i tennishallen. De som var registrert i det gamle bookingsystemet må registrere seg på nytt i det nye systemet. Man kommer inn på bookingen som vanlig ved å benytte linken på hjemmesiden vår.

Bestilling av timer skjer ved at man betaler timen på forskudd med kredittkort gjennom PayPal. Tjenesten kan brukes enten man har en PAyPal konto eller ikke. Det er mulig å kjøpe klippekort med 10 timer slik at man slipper å bruke kredittkortet hver gang man skal bestille. For å få medlemspris på timebestilling må den som bestiller time først bli satt til riktig medlmestype etter første gangs registrering. Dette skjer ikke nødvendigvis umiddelbart ved registreringen men kan ta alt fra noen minutter til noen dager. Dersom man booker timer før kl 16 har ikke dette noe å si. Kode for adgang til hallen er synlig ved timebestillingen.

Faste timer blir reservert som før av Halden Tennisklubb og de som har faste timer mottar faktura som før. Faktura kan også sendes ut ved andre spesielle forhold, som leie av timer for skoler o.l.

Prisene kan forandre seg noe i forbindelse med omleggingen til nytt system. De som ber om faktura vil få et fakturagebyr i tillegg til timeprisen som tilsvarer det tjenesten vi bruker for å sende ut faktura koster.

De som bestiller timer i mai, før vi har byttet bookingsystem, vil bli kontaktet og bedt om å booke på nytt i det nye systemet.

Med vennlig hilsen
Styret
Halden Tennisklubb