Gamle Nyheter

Siste uken med innendørstrening

Dette er siste uke med innendørstrening. Husk at ALLE må melde seg på nye utendørskurs som starter opp neste uke.
April er snart over og med det også en lang innendørssesong. Nå gleder vi oss til å komme ut i det fine været og gjennomføre en masse aktiviteter gjennom sommeren.
Allerede mandag 2. mai starter vi opp med de første kursene utendørs. Påmelding må gjøres i god tid før dette da vi kun starter opp kurs med minst fire påmeldte. Påmelding gjøres via denne lenken:
For de som vil tjuvstarte har vi NTA-samling førstkommende søndag 1. mai fra klokken 11.00-16.00 i Halden.
NTA-samling er søndagssamlinger for alle deltagere mellom 10 og 18 år på Team NT i Ås, Vestli, Askim, Mysen, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden.
Samlingen er også åpen for spillere som ønsker å være med på et av teamene. Les mer om samlingen her:
På NTA-samlingen gjennomfører vi fellestreninger, spiser og har det sosialt sammen og gjennomfører treningskamper. NTA-samlingen arrangeres hver søndag hos en av våre samarbeidsklubber. Slik ser programmet ut for NTA-samlingene:
1100-1300 Fellestrening
1300-1400 Lunsj og pause (ta med mat og drikke)
1400-1600 Treningskamper
Prisen for å delta på NTA-samling er 300,- kroner per deltager. Påmelding gjøres til Henrik Norvald på telefon 99 30 91 55 senest fredagen klokken 18 før samlingen. Ved færre enn fire påmeldte blir samlingen avlyst.
I morgen kommer forøvrig vår nye NTA-trener Paul Ambrose til Halden. Han skal jobbe på de fleste av klubbene våre, men skal bo i Halden hvor han har en hybel. Der er det ikke så alt for mye møbler, så dersom det er noen i NTA som har noen enkle møbler, en gammel TV, seng, sengeklær, etc. til overs, så låner han det gjerne.
Paul skal i første omgang være hos oss frem til 30. september, så vi må gjøre det så hjemmekoselig som overhodet mulig for ham. Ta kontakt med Henrik på 99 30 91 55 dersom du har noe å bidra med!