Gamle Nyheter

Sommerkursene i Halden

Nå er treningstidene for perioden fra mai til og med september klar. Meld deg på i dag!

MELD DEG PÅ HER!

Treningstidene for sommersesongen er nå klare. Vi starter opp utendørs i Halden i uke 18 (ikke trening tirsdag 1. mai eller andre røde dager i mai) og fortsetter til og med uke 25 før vi tar sommerferie. Perioden fortsetter fra og med uke 34 og varer til og med uke 39.

Det nye treningsystemet NTA inførte 1. januar i år er blitt en stor suksess. Mange flere velger nå å trene enda mer tennis. Også i sommer kan du trene hver eneste dag. Vi vil derfor varmt anbefale å tegne NTA-medlemsskap.

Vi ønsker å gjøre det enklere og billigere for deg å spille mye tennis. Derfor har vi forenklet våre kurs, og innført et nytt betalingssystem. Vi har delt våre kursdeltagere delt inn i fire nivåer:

RØDT er for alle nybegynnere opp til 12 år.
ORANSJE er for alle nybegynnere over 12 år.
GRØNT er tennis på stor bane med grønne baller
BLÅTT nivå er våre treningsgrupper for aktive juniorspillere.

Hver eneste ukedag setter vi opp kurs på rødt, oransje, grønt eller blått nivå.

Samtidig innførte vi en medlemsordning kjent fra treningssentre som Elixia og SATS. Som medlem i NTA, betaler du kun 990,- kroner i måneden via avtalegiro. Da kan du delta GRATIS på alle kurs som settes opp på ditt nivå på alle klubber vi tilbyr trening.

Som NTA-medlem kan du også delta KOSTNADSFRITT på alle sosiale aktiviteter og turneringer i regi av NTA.

Fordelen med medlemskap er at du som kunde får en fast pris, som trekkes automatisk fra din konto hver måned. Dermed slipper du å betale for hele kurssesongen på en gang.

Vi setter også opp enda flere kurstimer, slik at du kan trene hver eneste ukedag. Dersom ditt barn ønsker å trene oftere enn to timer i uken, sparer du mye penger på et NTA-medlemskap. Og jo mer du trener, jo billigere blir det per time!

For våre kunder som kun ønsker å betale per treningstime, er dette fortsatt mulig. Pris per treningstime er da 100 kroner for juniorer under 18 år og 150 kroner for seniorer. Betaling for samlinger, lokale turneringer og aktiviteter i regi av NTA kommer i tillegg.

Eksisterende NTA-medlemmer trenger ikke å registrere seg. Deltagere som tidligere bare har betalt per treningstime, må gjøre registreringen nå. Det samme må alle nye deltagere.

Dersom dere har ytterligere spørsmål om vårt nye kurssystem, ikke nøl med å kontakte Henrik Norvald på tlf 99 30 91 55 eller henrik@tennisakademi.no.

Se timeplanen for Halden her: