Gamle Nyheter

TRENING SOMMEREN 2016 OG SOMMERAVSLUTNING 5. JUNI.

Etter en hektisk helg med turnering og mange flotte prestasjoner fra HTK spillere så tar vi nå en liten pust i bakken før vi ser frem til nye muligheter.

Det er meget travle uker for alle fremover frem til sommerferien så vi satser på å ha en tidlig sommeravslutning med tennis spill og grilling på verandaen søndag 5. juni fra kl 16- ca. kl 19. Ta gjerne med hele familien! Fint om dere bekrefter via Facebook eller email ca. hvor mange som kommer slik at vi har nok mat til alle.

Tino vil også gjerne på en email fra ALLE som trener hos oss ift hvilke uker dere er hjemme og når dere ønsker å trene i sommerferien? Vi håper også å få til en trenings camp siste uke av sommerferien da mange foreldre da er tilbake på jobb.

Tino er selv på sommerferie 24. juni tom 10. juli og det blir ingen vanlig trening i perioden han er på ferie.

Men husk at dere som medlemmer har tilgang til alle utebaner når dere måtte ha lyst til å spille tennis og utebanen nærmest hallen har også lys (hvit trykk knapp til venstre for inngangen til hallen)

Familiemedlemskap for hele familien koster kr 1600 for hele 2016 OG ER ET MEGET GODT ALTERNATIV TIL DIVERSE ELEKTRONISKE SPILL