Gamle Nyheter

Treningstur til Krakow i august

 

Vi har fått tilbakemeldinger om at mange fortrekker å reise på treningstur i august i stedet for i juni. De datoene som fremstår som mest aktuelle er ca 4-8. august da Adam selv reiser på ferie 12. aug. Pga at Rygge er stengt så er vårt beste og billigste flytilbud fra Torp med Ryan Air som nå per i dag koster ca kr 500 t/r. For de som ønsker å benytte Norwegian via Gardermoen så koster dette minst det dobbelte. Se mere på det flotte tennissenteret med innsjø og strand her:

http://sportklubkryspinow.pl/

Vi vil anbefale at man bor nærmere sentrum av Krakow for å kunne ta del i alt som skjer i byens flotte sentrum inkludert de gamle jødiske bydeler, diverse kulturtilbud mm. Hotell koster fra ca NOK 250/dobbelt rom per natt og det finnes en hel mengde hoteller. Vi kommer til å velge et hoved hotell men det er fritt frem til alle å velge hvor de bor. Vi vil også ordne felles transport fra sentrum til tennisklubben. Buss eller taxi er også rimelige alternativer i Krakow.

Fint om du/dere som i det hele tatt vurderer å bli med på turen sender oss beskjed slik at vi får loddet stemningen før vinterferie uken.

Se mer

Sport Klub Kryspinów zaprasza na tenisa posiadamy korty tenisowe położone nad jeziorem w Ośrodku Kryspinów koło Krakowa
sportklubkryspinow.pl